Бібліотека - студія "ДіМ"

30 травня 2013 р.

Фантастичні канікули у бібліотеці

Літо – пора канікул, відпусток та таборів. Співпрацюючи з пришкільними таборами, наша бібліотека турбується про цікавий дитячий відпочинок, змістовне дозвілля. Тому, багато років поспіль бібліотека є улюбленим місцем для дітей – вихованців шкіл, які просто хочуть відпочити від школи, телевізорів і компютерів.
Наша власна програма " Бібліотека - територія дитинства", яка діє вже 5 років, дуже насичена: дітям читаємо казки, розповідаємо про життя лісових мешканців, запрошуємо в бібліо-мультзал на перегляди улюблених мультфільмів, проводимо різноманітні вікторини, конкурси, екскурсії. В бібліотеці відкритий ігровий зал, де діти разом з батьками проводять свій час не тільки цікаво, а й корисно!!!

28 травня 2013 р.

Бібліотечне літо розпочалося…

Літні канікули — особливий період у житті кожного школяра, на який діти чекають з нетерпінням і надіями на нові враження, емоції та знайомства. Незважаючи на те, що на період канікул двері школи закриваються, мозок дитини продовжує активно розвиватися, а тому важливо не втратити цей час, провести його приємно і з користю. І почалось цікаве життя, сповнене дитячих вигуків, радощів і хвилювань. Щороку у період канікул діти відвідують бібліотеку. Так і цього року, 27 травня, на екскурсію завітали учні Луцької школи №25. І веселі дитячі голосочки наповнили радісним щебетом стіни нашої бібліотеки.

Ось прийшов веселий час!
Сто розваг для тебе в нас:
бігай, грайся, розважайся,
пізнавай все, розвивайся!

Діти з великим захопленням подивилися лялькову виставу «Золоте курча» у виконанні учасників лялькового гуртка, який діє при бібліотеці, переглянули фільм про їжачка Фосю.