Бібліотека - студія "ДіМ"

28 травня 2015 р.

А –ФІШКА!

1 ЧЕРВНЯ 

11.00 ГОД. 
ДИТЯЧЕ СВЯТО
«ДІТЯМ СВІТУ – СОНЦЕ І МИР»
В ПРОГРАМІ СВЯТА:
МАЛЮНОК НА АСФАЛЬТІ
ВИСТУП ЛЯЛЬКОВОГО ТЕАТРУ «СОНЯШНИК» 
МАЙСТЕР-КЛАС «КВІТИ-ДІТИ»
ПЛЕНЕР ДИТЯЧОЇ СТУДІЇ «МАЛЬОВАНКА»
ФОТО-КОЛАЖ «ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ»
ПЕРЕГЛЯД МУЛЬТФІЛЬМІВ
ІГРИ, КОНКУРСИ, ПОДАРУНКИ

ЦЕНТРАЛЬНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ДІТЕЙ ЗАПРОШУЄ!

27 травня 2015 р.

Професійний візит до Миколаєва.

Провертатись додому завжди приємно і радісно. а ще коли ти приїздиш з великим багажем подарунків і вражень. Саме з таким  багажем знань, зустрічей повернулись  представники бібліотечної професії Волині  Ніна Бочарова – директор центральної міської бібліотеки для дітей  та Катерина Григорівна Теплюк завідувачка відділом обслуговування обласної бібліотеки для дітей з поїздки від своїх колег з міста Миколаєва. З професійним візитом до  Миколаєва    19-21 травня 2015 р  завітали 15 бібліотечних фахівців з 9 областей України. Професійні зустрічі відбувались під загальною назвою «Бібліотеки Миколаївщини: модельний формат розвитку ». Метою візиту було бажання підвищити власну професійну майстерність, поділитися досвідом з колегами та попрацювати з бібліотечними професіоналами з інших областей.Учасники професійного візиту , в якому  брали участь окрім волинських бібліотекарів представники  зі Львова,  Ужгорода, Тернопіля, Рівненщини, Київських областей, були  враженні роботою та креативністю бібліотек  Миколаївщини і кожна з бібліотек-філій викликала   сплеск емоцій .   Через бібліотеки , читача, книгу ми розширили межі нашої України, адже в кожному селі, місті нас зустрічали за українськими звичаями - з піснями , короваєм і щирою українською мовою.   Було чому повчитись, але було і багато чого розповісти і нам, про свою , не менш успішну роботу бібліотек Волині.
 



21 травня 2015 р.

Волинський пантеон

22 травня  рік тому під Волновахою загинули перші чотири бійці з Луцька. Тож з ініціативи міського голови Миколи Романюка 22 травня встановлено День вшанування пам’яті лучан, які загинули під час антитерористичної операції на сході України. Наша  бібліотека також долучилася до заходів із вшанування пам’яті лучан. У вестибюлі розгорнута викладка з  матеріалів періодичних видань « Волинський пантеон: схід – 2014-2015».



10 травня 2015 р.

Конкурс малюнків на асфальті «Мамо, мамочко, матусю»!!!


Мама — всьому початок. Мама — берегиня роду, домашнього вогнища . Саме вона є тією ниточкою, яка єднає всю родину. Для кожного своя мама є найкращою. Про любов до мами написано багато віршів, намальовано багато картин. Тому, діти , які відвідали нашу бібліотеку разом з своїми мамами висловили свої найкращі почуття у власних малюнках.








6 травня 2015 р.

Пам'ять не знає сивини


8 та 9 травня цього року ми відзначаємо 70 років Перемоги над нацизмом у Європі, День пам’яті та примирення. Це була велика перемога над найпотужнішим ворогом. Ініціаторами зустрічі стали самі діти, читачі центральної бібліотеки для дітей, які є учнями 5-А класу ЗОШ №15. Для них це унікальна нагода поспілкуватися з тими, хто переміг в цій нелегкій, жорстокій війніБібліотечні працівники підготували розгорнуту фото – ілюстративну виставку «День Перемоги -  день пам’яті та примирення», яка знайомить з документами та матеріалами про ті переможні бої.