Бібліотека - студія "ДіМ"

23 липня 2015 р.

Від сірого асфальту до яскравих бібліотек

Від спекотного літа, сірого асфальту, нудьги пропонує відволіктись наша бібліотека. Що у нас для вас.Кожної середи з 12 годин бібліотека організовує для читачів марафон настільних ігор: морський бій, лото, хокей, футбол, боулінг, шахи,шахмати. У вівторок можна відвідати заняття в арт-студії " Рукавичка", по виготовленню різноманітних виробів власними руками. Щонеділі у бібліотеці в бібліокінозалі демонструються мультфільми для найменших відвідувачів. А ще можна просто прийти почитати улюблені журнали " Смайлик", " Професор Крейда" , " Колосок", " Маленький розумник" і інші. Не забувають працівники бібліотеки і про книги , які необхідно прочитати згідно шкільної і позашкільної програми. Улюбленим місцем стає Інтернет-центр бібліотеки де діти мають можливість пограти у віртуальні ігри, поспілкуватись зі своїми друзями в соціальних мережах.Для дорослих , які приходять до бібліотеки з маленькими дітьми по послуг "бібліоняня" бібліотекар запропонує розвиваючі, логічні заняття для маленького відвідувача. Бібліотеки в місті на сьогодні це не «сірі і тихі заклади», а яскраві, веселі, гамірні, дієздатні, корисні та сучасні дозвілєво -інформаційні центри спілкування, розвитку, сімейного відпочинку. Запрошуємо всіх відвідати і переконатись в цьому!

5 липня 2015 р.

Барвисті сторінки мого міста

Луцька центральна бібліотека для дітей уже втретє організувала для дітей-користувачів бібліотеки квест під гаслом «Луцьк – маленька бітьківщина». Захід відбувся 2 липня і цього разу був присвячений огляданню та вивченню луцьких графіті, більшість із яких були створені у рамках фестивалю «Арт-територія».
У квесті брали участь 16 дітей віком від 14 років, серед них було двоє дівчаток із Луганська.
Учасники дійства розглянули графіті на вулицях Винниченка, Градний узвіз, Лесі Українки та Богдана Хмельницького. Опісля заходу дітям влашували солодкий стіл і перегляд фотографій, які робили на кожній зупинці квесту.