Бібліотека - студія "ДіМ"

21 липня 2017 р.

Друзі, нагадуємо, що бібліотека працює без канікул!


 Літо – пора канікул для дітей і відпусток для дорослих. Лише бібліотеки , які працюють для дітей, не відпочивають, бо є заради кого працювати, є про що і кому розповідати , показувати, творити, веселитись. Часи , коли в бібліотеках було тихо – забулись!  
  Працівники центральної бібліотеки для дітей   запросили  дітлахів  на імпровізовану бібліоспортарену.  На майданчик біля книгозбірні на звуки веселої музики збіглось чимало дітей.   
            Бібліотекарі Юлія Аркушин та Вікторія Гут підготували   цікаву спортивно – розважальну програму, де  всі мали можливість стати учасниками спортивних перегонів, командних конкурсів, вікторин, активних руханок, оздоровчої гімнастики з елементами вправ йоги.  Діти провели один для одного майстер – клас з використанням сьогоднішньої   улюбленої іграшки спінера, показавшщи  чимало трюків, які вже самі навчились виконувати досконало.   
           До веселих спортивних змагань активно долучились і батьки дітей та й просто перехожі, які проходили повз бібліотеку. А ще діти мали можливість познайомитись з новими книгами про спорт і здоровий спосіб життя, переглянути   енциклопедії і дізнатись про  цікаві дозвілєві ігри , які можна проводити з друзями дома, на вулиці і звичайно у бібліотеці.

          Приємно було чути від маленьких відвідувачів   запитання: « А коли ще до вас можна прийти  на  фізкультуру ? Отож можемо повідомити, що кожного вівторка, у бібліотеці на Грушевського,1 , для всіх бажаючих буде працювати бібліотспортарена, де кожен віднайде свою забаву, свою гру і друзів.







Немає коментарів:

Дописати коментар