Бібліотека - студія "ДіМ"

12 червня 2018 р.

Фестиваль настільних ігор "Ігроманія"


Сьогодні, 12 червня, вперше у центральній міській бібліотеці для дітей, стартував фестиваль настільних ігор «Ігроманія».
На фестиваль прийшли діти та батьки з усього міста, хто полюбляє грати в настільні ігри. Адже, цей вид розваг не просто піднімає настрій – він ще тренує пам’ять, розвиває мислення та винахідливість.
Ведуча фесту розповіла про історію настільних ігор. Діти подивилися відеоролики про настільні ігри, і зокрема про таку відому гру - «Монополія». На святі була присутня засновниця клубу настільних ігор « Твоя фішка» - Юлія Мамчур. Вона розповіла учасникам фесту про клуб, який діє у Луцьку та допомагала дітям грати у ігри. А розважав дітей відомий у Луцьку гурт брейк – дансу «Iron City».
Шумно та гамірно було в бібліотеці. Діти з великим захопленням та азартом проводили свій час. А зібралися тут більше 40 учасників різного віку: від 5 до 15 років. І кожний знайшов собі тут свою цікаву територію.
Ігровий майданчик був поділений на три локації: для найменших цікавими були забави на території під незвичайною назвою «МаЛюкs». На цій території малюки разом з батьками та волонтерами грали у такі ігри: «Пазли», « Мозаїка», « Крокодил», « Монстри в шафу», а маленькі модниці мали можливість пограти в гру «Модниці»,а хто полюбляє різні досліди та експерименти – грали «Фіксики лабораторія».
Наступна не менш цікава та захоплююча локація мала назву «Ерудит Ко». Тут юні знавці проявили неабиякі знання з історії та культури України у грі «Вікторина Україна», а хто полюбляє домашніх улюбленців грали «Фермер», юні архітектори будували «Вежу», хто виявився найуважнішим дізналися під час гри «Увага».
Надзвичайною була територія під назвою «Спорт@мен». Що тут відбувалося можна тільки уявити… Юні спортсмени мали можливість грати і бути арбітрами у таких іграх, як «Футбол», « Хокей», «Морський бій», «Космічні війни», «Твістер», «Дартс».
Цікаво, захоплююче та надзвичайно було на фестивалі. Діти з великим задоволенням провели свій вільний, «літній» час. Вони не хотіли залишати бібліотеку. На кінець свята кожен учасник фестивалю отримав сувеніри.
Отже, щоб ваші канікули пройшли весело та корисно ми, бібліотекарі, запрошуємо усіх дітей протягом літніх канікул до нас у бібліотеки міста, які є у кожному мікрорайоні. Ми обіцяємо, що тут вам буде цікаво. Адже протягом літа у нас діє проект « Бібліотека – територія дитинства 2018», де ви зможете пізнавально, цікаво провести своє дозвілля.
Приходьте, грайте, спілкуйтесь, даруйте хороший настрій один одному. Цим ви зробите світ веселішим та цікавішим!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар