Бібліотека - студія "ДіМ"

1 червня 2017 р.

Свято " Голосуємо за щасливе дитинство"

Сьогодні  в Міжнародний день захисту дітей місто стало не звично кольоровим, яскравим , веселим і гомірним! Працівники    бібліотеки  запросили  маленьких лучан на бібліотечний майдан « І на цій планеті діти в мирі й дружбі хочуть жити».  Всіх учасників дійства чекало чимало цікавих зустрічей, пригод, конкурсів, вікторин.
На бібліотечній галявині діти дружніми оплесками зустріли танцювальний хореографічний колектив « Дзвіночок» ЗОШ №16,    які привітали дітей міста  запальним і казковим танцем « Пригоди Мауглі».

Діти стали учасниками створення малюнку на асфальті « Діти Украіни . Квіти Украіни» , який перетворив сірі плитки дороги на яскраву галявину дитячих мрій.

Ствердними  голосами віри і надії прозвучала слова  пісні « Хай завжди буде сонце» під час музичного флеш-мобу у виконанні всіх учасників .

В залах бібліотеки дітей чекало чимало нових творчих забав. Діти готували мистецьке пано « Бібліотечне літо» та захищали свої перші творчі проекти : «Місто моєї мрії», « Моє  мирне дитинство», « Зелені Карпати України», « Світ мого дитинства». Окрім спільного створення постера діти розповідали про свої мрії і бажання. Загальним ствердним  ріщенням діти проголосували за свої мрії про мирне дитинство, в якому мають бути збереженими зелені Карпати і   бути всюди здорові і щасливі діти і іх батьки.
      Діти  брали участь  у  правовій вікторині  « Я маю право»  і розібрались у своїх правах і обов’язках про які їм розповідали бібліотекар Юлія Аркушин та Вікторія Гут.

       Всіх учасників свята привітала директор центральної бібліотеки для дітей Ніна Бочарова,  яка вручила  книги -  розмальовки « Будь в безпеці» які любязно надали представники    ТОВ «Родинна ковбаска»  та  солодке печиво від ПАТ « Теремно Хліб».

    А який бібліомайдан без книг і улюбених мультфільмів. Протягом дня   діти мали можливість відвідати  міні кінозал та ознайомитись з новинками сучасної дитячої книги.
    

    Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватись і навчатись, займатись улюбленим заняттям.  Завдання ж дорослих-  прагнути зробити дитинство мирним,  веселим, здоровим,  яскравим на щасливим на цікаві












події.

Немає коментарів:

Дописати коментар