Бібліотека - студія "ДіМ"

9 січня 2018 р.

Творче свято дитини у бібліотеці

З нагоди Всесвітнього Дня дитини, яке відзначається 20 листопада, в   бібліотеці   відбулось свято творчих читачів.  








В програмі – презентація рукотворних робіт читачів бібліотеки, виставка картин в стилі печворк (картини з клаптиків тканини), майстер- клас з розпису гіпсових фігурок, виготовлення паперових кульок з елементами квілінгу, уроки малювання, настільні ігри, перегляд мультфільму, виставка фотографій дітей в рамках  соціального інтеграційного проекту «Сонячні люди».
До зали бібліотеки у вихідний день прийшло чимало дітей  з батьками. Зацікавлено слухали присутні представлення своїх робіт читачами бібліотеки. Серед них перможець обласного конкурсу «Бібліотека моєї мрії» Варава Даниїл, який показав, про яку бібліотеку він мріє. Цікаві художні роботи продемонструвала Катя Борис та Катя Хникіна. Про свої вироби розповідали Відринська АнастасіяКолеснікова ПолінаГригоровська Світлана. Про створення картин клаптиковим тканинним методом розповів керівник студії «Мальованка» Богдан Осіюк.

Учасники творчої виставки отримали від організаторів свята грамоти та книги. Далі дітей чекали бібліотечні території, які кожен міг обрати сам: фарбування фігурок, паперова кулька, настільні ігри і всіх об’єднав чудовий мультфільм «Відважна».

Немає коментарів:

Дописати коментар