Бібліотека - студія "ДіМ"

9 січня 2018 р.

LUTSK NIGHT CINEMA»: ЛУЧАНИ ПРОВЕДУТЬ НІЧ ІЗ ФІЛЬМАМИ СКОРСЕЗЕ

21 Жовтня 2017  
 Волинські новини



Найвитриваліші любителі кінематографічного мистецтва зібралися на черговий нічний кінопоказ.

Локацією заходу стало приміщення Луцької центральної міської бібліотеки для дітей, куди й завітали глядачі, прихопивши з собою спальники, подушки та теплі пледи, адже ніч обіцяє бути довгою.

У програмі вечора показ п’яти кінокартин відомого режисераМартіна Скорсезе, серед яких: «Таксист» (1976), «Авіатор»(2004), «Відступники» (2006), «Острів проклятих» (2009) та «Вовк із Уолл-Стріт» (2013).

Тож «Lutsk Night Cinema» відкрив сезон нічного кіно, на яке завітали усі охочі, як новачки, так і постійні відвідувачі.

Одна із учасниць заходу Катерина Охімчук розповіла: «Я вперше відвідую нічний кіноперегляд. Вже декілька разів планувала та усе ніяк не виходило, і нарешті вдалося. Мені подобаються фільми Скорсезе – психологічні, цікаві». А її подруга Галина Дрогомирецька додала: «Я також вперше відвідую захід, проте ще не бачила стрічок цього режисера. Мені цікаво тут, адже люди збираються у неординарних обставинах, але вільно себе почувають, фактично, наче вдома»


Ще одна учасниця Світлана Багнюк повідала: «Я вже втретє відвідую кінопоказ, раніше вже брала участь у кінопереглядах на «Бандерштаті». Дуже вдячна організаторам за те, що вони влаштовують такі заходи для молоді, спонукають до духовного та культурного. Планую залишитися до кінця заходу, адже маю хорошу компанію»


Одна із організаторів вечора Євгенія Ткаченко розповіла присутнім про правила перебування у бібліотеці та нагадала про заборону спиртних напоїв під час заходу.

Першим фільмом, який вибрали для перегляду, стала стрічка «Вовк із Уолл-Стріт». Тож світло погасло і запала тиша…














Немає коментарів:

Дописати коментар