Бібліотека - студія "ДіМ"

11 листопада 2018 р.

Книжкові сніданки у бібліотеці


Маленькі читачі центральної бібліотеки для дітей «снідали у бібліотеці» веселими, цікавими , повчальними книжковими стравами. Бібліотечні працівники розпочали свій власний проект « Книжкові сніданки у бібліотеці». Метою даного проекту є мотивація батьків та дітей відвідувати бібліотеку, знайомитись з новими книгами і просто спільно з дітьми провести час у бібліотеці, де на них будуть чекати читання вголос книг для дітей у виконанні бібліотекарів , а можливо і самих батьків, творчі роботи за сторінками змісту прочитаної книги, обговорення ситуацій , які будуть зустрічатись на сторінках книг. А ще можна стати учасником лялькового театру «Соняшник» і стати не тільки слухачем , а й актором , озвучивши головних героїв оповідань, казок. Саме сьогодні відбувся перший сніданок на якому дітям була прочитаня книга відомого англійського письменника Майкла Бонда про відомого ведмедика Паддінгтона, в якій діти дізнались ,що є спільного між величезним морозивом і веселкою і хто з мешканців зоопарку найбільш ввічливо відібрав у ведмедика бутерброд. На сніданок завітали діти з мамами, старшими братиками і сестричками, адже потімі всі вони допомагали виготовляти підставки з виглядом головного героя книги, ділились своїми вражненнями від відвідування зоопарку, дивились мультфільм про пригоди Паддінгтона. А ще бібліотекарі з нагоди такою зустрічі дійсно пригостили дітей смаколиками, пили чай і кожен отримав маленький подарунок на згадку про корисний книжковий сніданок.
Формат такого заходу буде проходити 2 рази на місяць, в якому можуть брати участь діти віком від 4 до 8 років, де будуть читатись книги різних авторів і за різними жанрами. Отож запрошуємо почути і прочитати цікаві книги для своїх дітей!
аленькі читачі центральної бібліотеки для дітей «снідали у бібліотеці» веселими, цікавими , повчальними книжковими стравами. Бібліотечні працівники розпочали свій власний проект « Книжкові сніданки у бібліотеці». Метою даного проекту є мотивація батьків та дітей відвідувати бібліотеку, знайомитись з новими книгами і просто спільно з дітьми провести час у бібліотеці, де на них будуть чекати читання вголос книг для дітей у виконанні бібліотекарів , а можливо і самих батьків, творчі роботи за сторінками змісту прочитаної книги, обговорення ситуацій , які будуть зустрічатись на сторінках книг. А ще можна стати учасником лялькового театру «Соняшник» і стати не тільки слухачем , а й актором , озвучивши головних героїв оповідань, казок. Саме сьогодні відбувся перший сніданок на якому дітям була прочитаня книга відомого англійського письменника Майкла Бонда про відомого ведмедика Паддінгтона, в якій діти дізнались ,що є спільного між величезним морозивом і веселкою і хто з мешканців зоопарку найбільш ввічливо відібрав у ведмедика бутерброд. На сніданок завітали діти з мамами, старшими братиками і сестричками, адже потімі всі вони допомагали виготовляти підставки з виглядом головного героя книги, ділились своїми вражненнями від відвідування зоопарку, дивились мультфільм про пригоди Паддінгтона. А ще бібліотекарі з нагоди такою зустрічі дійсно пригостили дітей смаколиками, пили чай і кожен отримав маленький подарунок на згадку про корисний книжковий сніданок.
Формат такого заходу буде проходити 2 рази на місяць, в якому можуть брати участь діти віком від 4 до 8 років, де будуть читатись книги різних авторів і за різними жанрами. Отож запрошуємо почути і прочитати цікаві книги для своїх дітей!

Немає коментарів:

Дописати коментар