Бібліотека - студія "ДіМ"

3 грудня 2014 р.

Читай! Формат не має значення

Чи знаєте ви, які книги є у нашому сучасному світі? А які цікаві та зручні формати читання? Ні! Тоді завітайте до нашої бібліотеки. Адже у нас відкрилась PROMO-виставка "Читай! Формат не має значення! Виставка створена за ініціативи МС УБА, у рамках проекту "Display-crossing".

У I розділі "Давні формати" ми розмістили ті матеріали, які є у нашій бібліотеці (глиняна табличка, друкарська машинка та роздрукована інформація про вузликове письмо, воскові таблички, папірус).

У II розділі "Вічна класика" представлені друковані книги авторів української класики та зарубіжної з запрошенням - ЧИТАЙ.

III розділ "Трендові LOOK-U" йде у нас під гаслом СЛУХАЙ. Ми пропонуємо читачам аудіо-книги тих же авторів, які представлені у розділі "Вічна класика". Даний розділ розширений гаслом ДИВИСЬ І ЗЧИТУЙ, де ми представили через QR-коди зашифровану інформацію про автора та назву книги, а також посилання на веб-сайти, де дану книгу можна завантажити на будь-який носій інформації.

Для ознайомлення з думкою читачів про їхній улюблений формат читання ми оформили стенд "Твій формат книги" і запропонували висловити свою думку про їхній улюблений формат читання. І як виявилося наші читачі надають перевагу вічній класиці, а зокрема читанню у форматі друкованої книги. Виставка наша знайшла своє місце в спільній зоні Інтернет-центру та абонементу для учнів 5-9 класів.