Бібліотека - студія "ДіМ"

5 квітня 2015 р.

Великодній майстер -клас від дитячої письменниці

  
Бібліотекар   Вікторія  Гут   запропонувала учням 4- Б  класу  НВК№9 провести для них   майстер –клас, просто у них у школі запросивши дитячу письменницю , майстриню лялькарку Наталію Бугай. Шкільний клас за якусь годину став схожий  на казкову галявину, на якій почали з’являтись яскраві, кумедні  Великодні зайці. Над створенням цих диво-тваринок з однаковою майстерністю працювали і дівчатка і хлопці. Завдяки   Наталії Бугай   не було жодної дитини  в якої не вийшов цей мистецький витвір. 



 Ось так завдяки умілому поєднанню майстерності Наталії Бугай, бажанню дітей  кожна дитина   прикрасить свій родинний  Великодній стіл власно виготовленими пасхальними зайчиками, або ж зробить гарний подарунок своїм друзям, рідним.
 Інформинка: Великодній заєць — це уявний заєць, що за звичаєм розмальовує яйця до Великодня та ховає їх у саду.  Діти шукають Великодні яйця вранці у Великодню неділю.  Великодній заєць входить поступово і в нашу традицію. Звісно, що до пошуку яєць на подвір`ї нам ще далеко, але оформлювати інтер`єр і святковий стіл з зображенням зайчиків може бути доречним.

Немає коментарів:

Дописати коментар