Бібліотека - студія "ДіМ"

21 листопада 2016 р.

Дитинство має тривати!


Чи знаєте ви, що 20 листопада вся світова спільнота традиційно відзначає Всесвітній день дитини? Саме з таким інформаційним запитанням звернулась директор центральної бібліотеки для дітей Ніна Бочарова до присутніх, які сьогодні прийшли на дитяче свято, організоване працівниками книгозбірні з нагоди цієї дати.
Свято і діти це аналог хорошого настрою, сміху, гри , творчості. Саме це і чекало учасників дійства «Ми діти твої, Україно . Розпочали свято діти спільною піснею « А я бажаю вам добра». Як на любе свято, до дітей прибули почесні гості: це дитяча письменниця Ольга Герасим’юк, яка зачитала дітям чимало цікавих загадків та поетичні рядки з власних казок. Своєю творчістю, створювати ляльки-мотанки, поділилась з дітьми майстриня і поетеса Наталія Бугай. Мистецьку атмосферу для дітей створювали майстриня Олеся Задонцева та майстер –гончар Микола Шавула. Діти за їх допомогою ліпили, можливо вперше в житті, свої глиняні іграшки – ангелики. А маленькі читачі, яким лише по 4-6 років, займались виготовленням листівок для своїх мам під керівництвом бібліотекаря Юлі Аркушин. А ще, кожен з дітей міг спробувати свій талант в образотворчому мистецтві в малюнках, які лягали на білий папір в яскравих кольорах , а допомогав їм в цьому художник Богдан Осіюк. Діти і ігри це має бути обовязково! З захопленням діти грали в настільні ,розвиваючі, спортивні ігри, а також сучасні віртуальні ігри в Інтернет-центрі бібліотеки. Фільм, мультфільм – це ще одна святкова територія підготовлена була для дітей. Найменші переглядали в онлайні мультфільм «Секрети домашніх тварин», а підлітки, змогли в іншому залі, стати глядачами фільму «Смітті». А яке свято без подарунків? Завдяки щедрим дорослим, які долучились до свята, кожен отримав маленький сувенір.
Свято для дітей ніколи не повинно закінчуватись, про це треба пам’ятати всім нам дорослим і робити все, щоб діти кожного дня могли відчувати, що їх люблять, про них турбуються, їх раді бачити, їх люблять. Саме так робили сьогодні всі працівники книгозбірні - Ірина Гаджиєва , Оксана Січкар, Євгенія Шалайко, Юлія Аркушин, Інна Тимощук, Вікторія Гутт для дітей міста, які і були основними гостями на своєму дитячому святі.















Немає коментарів:

Дописати коментар