Бібліотека - студія "ДіМ"

21 грудня 2016 р.

Дитячі мрії на святі Миколая

 Незвично яскравими, гостинними були сьогодні зали центральної бібліотеки для дітей. І на це була причина – щаслива мить довогоочікуваної зустрічі   дітей з Святим Миколаєм.  Всі, хто завітав до книгозбірні в цей день , протягом року були чемними, старанними  і читали багато книг. А ще , діти,  готуючись до свята, самі були активними його учасниками : вони подарували Миколаю свої малюнки , які розмістились на стенді «Дарунки Святому Миколаю». З творчим натхненням рзфарбовували вікна у бібліотеці, щоб усі мешканці міста, зрозуміли, що свято наближається. Дійство розпочали  учасники  театру « Сонящник», що діє при бібліотеці,  які  показали гостям    сценки, про історію  добрих справ Миколая та його помічників  Ангелів, співали разом з дітьми пісні і читали молитви до Святого Миколая.  Працівники бібліотеки, виконуючи бажання дітей, дійсно запросили на свято самого Миколая , який привітав  всіх присутніх в залі з таким дійством.   Діти  жваво розповідали Миколаю  про свої добрі вчинки, які вони робили протягом року,  читали вірші, співали пісеньки, відгадували загадки . За кожну розказану добру справу,  діти отримували  солодкі подарунки, а от різочки , так і залишились в торбині у святого. Діти стали учасниками розважальних ігор, змогли переглянути дитячі українські мультфільми.        Це свято віри , світла і добра принесло всім тим, хто завітав до бібліотеки,  хвилини  щастя,  маленького дива, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому.
На свято до бібліотеки завітали учні НВК№9, діти з сімей  загиблих учасників АТО,  з багатодітних сімей, діти з сімей, які потрапили в  у важке матеріальне становище,  для яких  це сьогодні їх дитинство і воно має бути щирим, казковим завдяки діям нас дорослих .
Дякуємо за допомогу в організаціїї свята  управлінню культури Луцької міської ради,  міському центру соціальних служб для сімей, дітей та молоді,  представникам благодійного проекту «Дитячі мрії — дорослі дії!» в рамках Міжнародного благодійного фонду «Україно! Я за тебе!», благодійникам міста.














Немає коментарів:

Дописати коментар