Бібліотека - студія "ДіМ"

1 березня 2018 р.

Гості проекту "Літературне відкриття"- Іван Андрусяк та Олег Чаклун

Поринути у світ дитинства, добрих казок, фантастичних оповідань, веселих і чудернацьких віршів запросили маленьких лучан відомі дитячі письменники Іван Андрусяк та Олег Чаклун. Дана зустріч відбулась в рамках проекту « Літературне відкриття», який реалізовують публічні бібліотеки міста, що фінансується Департаментом культури Луцької міської ради. Сьогодні організатори зустрічі, колектив центральної бібліотеки для дітей, завітали з літературним візитом до учнів 4-В та 4-Г НВК №9. Приємним сюрпризом для Івана Андрусяка стала інсенізація сторінок його книги « Стефа і її Чакалка», яку творчо зіграли учні 4-г класу. У своїй розмові Олег Чаклун, Іван Андрусяк розповідали дітям про те , як пишуться книги для дітей, де беруть сюжети для своїх книг, зачитували найцікавіші уривки і веселили кумедними, веселими віршами. 
Автори представляли ще і книги видавництва «Фонтан казок» ,літературним редактором якого є Іван Андрусяк. Основним критерієм відбору книг для друкавання в цьому видавницті обрано — «творити казки добрі, мисливі, пізнавальні, українські, сучасні, креативні», а головне — «звернені в майбутнє». 
Зустріч була наповненна численними запитаннями від дітей, пропозиціями, бажаннями, сподіваннями, а головне – наповненна книгами, добром і хорошим настроєм.












Немає коментарів:

Дописати коментар