Бібліотека - студія "ДіМ"

10 листопада 2022 р.

" Знаємо! Пишаємось ! Говоримо рідною мовою миру"

9 листопада - День української писемності та мови

Мова - це форма патріотизму і любові до своєї країни.І саме сьогодні це підтверджує кожен українець. З нагоди Дня української писемності та мови працівники бібліотеки - студії ДіМ Аркушин Юля та Гут Вікторія завітали до учнів 3-В класу( класний керівник Альона Рибачук), Ліцею №9, на літературно- мистецький урок " Знаємо! Пишаємось ! Говоримо рідною мовою миру". Даний захід відбувся в рамках благодійного марафону " Разом переможемо".

Для учасників зустрічі було підготовлено багато цікавих завдань, відеорозповідь про історію святкування Дня української писемності та мови, вікторина на кращого знавця мови. А найкращі знавці рідної мови отримали грамоти. Переглянули мультфільм про відважного українського захисника та інценізацію легенди про створення писемності. Учні підготували свої малюнки про мову і Україну, читали вірші та співали пісні.

В рамках благодійного марафону діти виготовили патріотичного ангела та задонатили кошти на потреби ЗСУ. На маленькому острівці 3-В класу сьогодні продовжила жити рідна мова і віра в нашу Перемогу!













https://fb.watch/gIm19yKpBC/

Немає коментарів:

Дописати коментар