Бібліотека - студія "ДіМ"

18 травня 2017 р.

Виставка "Далекозір"

 З нагоди Дня Європи в Украіні в  бібліотецівідкрилась виставка дитячих робіт учасників студії « Мальованка».  На виставці були представлені  більше 30 малюнків  дітей віком від 8 до 13 років, які на маленьких білих листках зуміли передати красу,  яскравість природи, історичних  місць європейських країн. Більшість з них ще не бувала ні в Парижі, ні в Лондоні, мало що відомо їм про італійські гори, але через  знайомство з книгами, мистецькими альбомами,     діти змогли   творчо змалювати свої дитячі мрії  побувати в таких місцях.
 Директор бібліотеки Ніна Бочарова  ознайомила дітей з історією святкування Дня Європи, вони дізнались скільки і які країни входять Європейського союзу, прослухали  його гімн, переглянули найкрасивіші  місця . Завдяки вікторині діти змогли дізнатись про найбільший музей Франції (Лувр),  хто написав казку « Снігова королева» ( датський письменник Г. Х . Андересен), про найтиповішу страву італійської кухні,  про найвідоміший годинник  Лондона (Біг Бен), про традиційний український напій з фруктів і ягід( узвар).  Допомагала їм у цьому бібліотечна виставка   «Квиток до Європи», яка  інтелектуально доповнювала творчу виставку.
      Приємною несподіванкою стало для дітей запускання синьо-жовтих  кульок з прапором Євросоюзу та малюнку з назвою сьогоднішньої виставки « Далекозір», який діти провели поглядом і надією, що він обов’язково має долетіти до Франції, і люди і там дізнаються, про малюнки дітей з України і мрію жити  в мирі.
  На відкриття виставки завітали батьки дітей, які висловили вдячність керівнику студії « Мальованка» Богдану Осіюку і бібліотечним працівникам за  яскраве і цікаве свято.








 

Немає коментарів:

Дописати коментар