Бібліотека - студія "ДіМ"

29 травня 2017 р.

Книжково - мистецьке свято

 29 травня до Міжнародного дня захисту дітей  працівники   бібліотеки  завітали до дітей в обласну дитячу клінічну лікарню  і    провели захід "В літні пригоди з дитячою книгою"  . Попереду канікули і діти, маючи вільний час після прогулянок , можуть віддати частину свого вільного часу  читанню сучасної книги. Але що сьогодні читається: фантастика, пригоди, детективи, фентезі, казки, який автор сьогодні напопулярніший серед підлітків, які журнали « Смайлик», « Куля», « Професор Крейда», « Жирафа—Рафа», «Моє хоббі» і інші є такими , які варто прочитати   – про все це бібліотекарі Вікторія Гут, Юлія Аркушин, Ірина Гаджиєва  в  цікавій ігровій формі знайомили пацієнтів  педіатричного відділення лікарні.
















Доповненням до розповіді стала для дітей вистава «Нові пригоди мишенят  Круть і Верть»    бібліотечного лялькового театру « Соняшник» ( керівник Січкар Оксана), які вміло, артистично донесли  глядачам історію про дружбу з книгою.






У ортопедо-травматологічному відділенні друзі бібліотеки, майстри Микола Шавула та Олеся Задонцева (творче об'єднання "Веселі таракани") ,  подарували лежачим дітям незабутні хвилини радості. Вони наносили артгрим казкових героїв. Для багатьох дітей це стало справжнім сюрпризом







   


 Дитинство, ніхто не зупиняв , дитинство має бути здоровим , яскрвим, цікавим і веселим - таке  право мають всі діти в світі і маленькі волиняни це змогли відчути сьогодні на сьгоднішньому святі.

Немає коментарів:

Дописати коментар