Бібліотека - студія "ДіМ"

3 березня 2015 р.

Талант бути читачем відмічено у книзі «Майбутнє Волині – талановиті діти»

З приємною звісткою завітав до бібліотеки наш читач Владислав Шкода, тримаючи в руках книгу «Майбутнє Волині - талановиті діти». Він щойно повернувся з святкової церемонії презентацією цієї книги, де отримав із рук керівника проекту та генерального директора видавничого центру «Перлина» Вікторії Шеремет Диплом учасника, пам’ятну статуетку і книгу в подарунок. Серед творчих дітей, які вміють співати, танцювати, малювати, виготовляти цікаві творчі речі, Влад був єдиним учасником талант якого виявився інтелектуальним - бути читачем. В 2013 році Владислав отримав звання «Найкращий читач України» і головний приз – поїздку до Львова на Фестиваль дитячого читання «Книгоманія», котрий є складовою Міжнародного дитячого фестивалю.
Талановитим є і його менший братик Костя, який також знайшов своє місце на сторінках цієї книги. Сьогодні талант Кості в бальних танцях, але він не зменшує свої темпи і в читанні.
Вітаємо наших читачів Костю та Владислава Шкоду!
Довідка:
У 2011 році в Україні вирішили створити проект «Майбутнє України – талановиті діти». Його мета – ознайомити громадськість з обдарованою молоддю та її наставниками. Нині вже у 16 областях України презентували ці книги. Цей проект на території Волинської області реалізовується вперше. 2 березня 2015 року книгу «Майбутнє Волині – талановиті діти» презентувала автор проекту Вікторія Шеремета. У книзі зібрані історії діток з усієї Волині.

Немає коментарів:

Дописати коментар