Бібліотека - студія "ДіМ"

3 червня 2015 р.

Найсвітліше свято на всій Планеті!!!


1 червня – Міжнародний день захисту дітей. Для своїх діток, користувачів бібліотеки , працівники центральної бібліотеки для дітей організували барвисте, веселкове свято. Адже дитинство –це незабутня пора в житті кожної дитини. І яким воно буде залежить в першу чергу від нас дорослих.
 Цікавою та незвичайною була програма свята: діти мали можливість взяти участь  у конкурсі малюнка на асфальті « Нехай щирий сміх дитячий над Україною лунає», вони змогли потрапити на відео- територію і стати учасниками бібліотечного відео-ролика « Я маю право», який для них готували бібліотекарі Юлія Аркушин та Вікторія Гут. Незвичайною була фотосесія для маленьких відвідувачів, а маленькі  артисти з лялькового театру «Соняшник» подарували усім лялькову виставу «Пригоди Кульки-Вередульки». Під час вистави діти мали змогу разом з казковим героєм Незнайкою пограти у ігри. Спробувати свої художні таланти запропонували діти з дитячої студії «Мальованка».
На кінець свята директор бібліотеки Ніна Бочарова побажала всім-всім дітям мирного неба, щоб усі були здорові, щасливі, щоб здійснювалися усі їхні мрії. А фіналом свята став музичний флешмоб під час якого діти заспівали пісню « Україна – це ми».








Немає коментарів:

Дописати коментар