Бібліотека - студія "ДіМ"

27 серпня 2015 р.

«Нам потрібне мирне небо»

.
Сьогодні центральна бібліотека для дітей стала в нашому місті центром проведення вільного, цікавого, корисного часу, і що важливо, безпечним місцем, як для самих дітей, так і для сімейного відпочинку. З нагодити святкування Дня Незалежності та Дня Міста відбулося цікаве та незвичайне свято під гаслом «Нам потрібне мирне небо». З усіх куточків мікрорайону збіглись діти, щоб висловити свою любов до нашого міста та нашої держави України. Були тут дорослі і малі: мами і тати, бабусі і дідусі. У кожної людини, крім рідної країни, є ще мала Батьківщина. Це місто або село, в якому ти народився, твоя вулиця, дім — все те, що таке близьке серцю.
-« Я люблю своє місто за красиві вулиці, бульвари, площі, парки та сквери. Особливо місто красиве весною та влітку, коли з'являється соковита зелень. Коли приходять свята, місто спалахує безліччю різнобарвних прикрас» -, так говорять про наше місто учасники створення плакату «Місто моєї мрії», які разом з бібліотекарем Вікторією Гут побудували на папері своє майбутнє місто.
Бібліотекар Юлія Аркушин провела разом з дітьми своєрідну мистецьку акцію по виготовленню патріотичних листівок.
Свої дитячі мрії про мир та спокій в Україні маленькі учасники свята висловили у конкурсі малюнка на асфальті «Хай в серці кожної дитини живе любов до України».
А найактивнішим читачам бібліотекар Ірина Гаджиєва вручила невеличкі подарунки.
На останок свята усі діти разом з бібліотекарями взяли участь у флеш- мобі « Україна – це ми ».
Всі учасники свята мали змогу поласувати смачним морозивом, яке подарував дітям підприємець Олександр Ліпський.

Немає коментарів:

Дописати коментар