Бібліотека - студія "ДіМ"

15 лютого 2017 р.

День добрий на добрі справи!


Сьогодні у Всесвітній день дарування дитячої книги до обласної дитячої  клінічної лікарні завітали до дітей, які перебувають тут на лікуванні, добродії з дитячими книгами.
 Оголошена працівниками центральної бібліотеки для дітей акція « Книга –друг , лікує від 100 недуг» змогла залучити чимало людей, які принесли книги, для передачі в цей медичний заклад. Всього зібрано 486 книг для дітей різного віку : тут і абетки для читання , дитячі казки, книги з фантастики і пригодницька література, довідники і енциклопедії, книги-іграшки та книги –розмальовки. Метою даного доброчинного подарунку є створення при обласній дитячій клінічній лікарні міні – бібліотек у відділеннях, книгами з яких можуть скористатися діти, які час від часу перебувають тут на лікуванні Нам дуже хочеться, щоб міні –бібліотеки стали своєрідними бібліаптеками для одужування дітей. Адже поряд з медичним лікуванням, людина може одужати від смішних і вселих історій, від цікавих і таємничих пригод , в які захоче потрапити з героями книги, поспілкуватись і послухати своїх однолітків через сторінки книг, повірити в добро через казкову історію, знати , що все буде добре, головне вірити.
З 2012 року 14 лютого відзначається свято – Міжнародний день дарування книги. Це один з наймолодших свят в календарі, об'єднує всіх, хто дарує книги дітям і вчить їх любові до читання.






Немає коментарів:

Дописати коментар