Бібліотека - студія "ДіМ"

15 липня 2021 р.

«Мандруємо з пригодами»

    Таку назву має проєкт бібліотеки – студії ДіМ, в рамках якого заплановано здійснити квестові екскурсії під загальною назвою «Луцьк - маленька батьківщина». Цього разу діти помандрували центральними вулицями міста у пошуках муралів, які знаходяться на вулицях - Лесі Украінки, Володимира Винниченка. Під час маршруту, діти мали можливість не тільки розшукати малюнки, а й дізнатись про автора стінописного твору, про історію його створення. Не знаючи назву, діти проявляли свою власну фантазію, пропонуючи свої назви, які виникали у їхній уяві. Працівники бібліотеки підготували для учасників квесту цікаву інформацію про історію цих вулиць, будинків, про події, які відбувались тут в різні історичні часи.
    Приємною несподіванкою, стала зустріч на мистецькій вулиці (вул. Л. Українки) з дитячою письменницею та народною майстринею Наталією Бугай, яка розповіла дітям про свої творчі роботи - ляльки-мотанки.
    Відвідали учасники квесту і центр туристичної інформації та послуг, де нас люб'язно зустріла пані Анна, яка познайомила дітей з екскурсіями, які проводяться в Луцьку. Діти отримали буклетну продукцію і одна із них була присвячена саме муралам нашого міста. За невеликий час, відведений на квест – екскурсію, діти дізналися інформацію про 6 муралів («Споглядання», «Святі мужі Волині», «Круговерть», «Невідомий чоловік», «Мироносиця», «Оберіг»).
    Після спекотної прогулянки у прохолоді залів бібліотеки дітей чекали корисні соки, смаколики і приємні подарунки. Переможцям квесту, які відповіли вірно на більшість запитань, стали Михайло Мельник та Ілона Обідіна.
    Луцьк для маленьких лучан дійсно стає приємним відкриттям!











Немає коментарів:

Дописати коментар