Бібліотека - студія "ДіМ"

19 вересня 2022 р.

Недільне кіно у бібліотеці!!!

«Ми на своїй землі! Вистоїмо!» – вислів, який вигукує персонаж Ілля Муромець у фільмі «Сторожова застава» влучає у саме серце.
Перегляд яскравого та атмосферного українського пригодницького фільму-фентезі "Сторожова застава" 2017 року, знятий Юрієм Ковальовим за мотивами однойменного роману Володимира Рутківського відбувся 18 вересня у Бібліотеці-студії ДіМ (Луцьк Бібліо).
Фільм не залишив байдужим нікого з присутніх, дав змогу познайомитися з українським кіно, збагатитися культурно, а також зрозуміти наскільки велике значення має кінематографія у нашому культурному житті.
На кіноперегляді також були представлені книги Володимира Рутківського видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», перевидані у «кіношній» суперобкладинці. Після перегляду діти залюбки гортали сторінки та звірялися, що з написаного було у фільмі, а потому з захватом розібрали книги додому. Провідний бібліотекар Інна Тимощук провела для дітей вікторину та розповіла про цікавинки, що стосуються фільму «Сторожова застава».
Захід організовано в рамках реалізації проєкту "Культура має значення", який фінансується за підтримки House of Europe та Європейського Союзу.











Немає коментарів:

Дописати коментар