Бібліотека - студія "ДіМ"

2 липня 2014 р.

Літо в фарбах поселилося в бібліотеці =)

Літо – це не лише гарячий асфальт, приємний бриз на березі моря, та канікули після тривалого навчання. Це і зустрічі з друзями, гарний настрій, як погода влітку, а ще мистецькі дні, які проходять у центральній міській бібліотеці для дітей на пр-ті Грушевського 1 протягом  літа. Адже у нас працює мистецька студія «Мальованка». І уже вкотре в бібліотеці відкрилась виставка робіт учасників студії. Але на цей раз виставка незвичайна – «Літо в фарбах поселилося в бібліотеці».
Інтернет-центр бібліотеки  розмальований усіма барвами літа. Адже літо таке чудове, яскраве, різнокольорове. І з’явилися тут моря, озера і ріки, чудові квіти і фантастичні метелики, яскраве сонечко і пухнасті хмарки, різноманітні вітражі. Малюнки милують очі, як дітей так і дорослих- відвідувачів. Як сказали керівники студії, Богдан Осіюк та Галина Палазнік, кожна дитина індивідуальна та неповторна, і малюнки їх вихованців відображають незабутні спогади дитинства: барвисті, духмяні і теплі. Так хочеться зберегти у пам'яті все, не розгубивши жодної краплиночки, жодної деталі, подробиці. У маленьких художників, які мають малярський талант, роботи завжди казкові, щирі, захопливі. Вони дозволяють поринути у чарівний світ, просвітліти душею, доторкнутися до історій, знайомих кожному. Адже, дитинство, мабуть, тим і прекрасне, що найбільше та найміцніше закарбовується в пам'яті як щось світле й радісне.
Керівники студії та працівники бібліотеки запрошують усіх бажаючих відвідати виставку і насолодитися прекрасними роботами талановитих дітей.