Бібліотека - студія "ДіМ"

19 травня 2016 р.

Абетку для туристів створили у Луцьку


Абетку «Луцьк від А до Я», створену в управлінні туризму та промоції міста Луцької міської ради, презентували у Центрі туристичної інформації у неділю, 15 травня.

У презентованому виданні на кожну букву абетки починається слово, яке розповідає про Луцьк. Наприклад, В – Вітовт Великий, князь із династії Гедимінеовичів, який ініціював у Луцьку 13-тижневий з’їзд європейських монархів. З – зоопарк, оновлений нещодавно. К – кликун – древній міський сторож, який сповіщав про небезпеку із вежі замку Любарта.

Абетку підготували за кошт Європейського союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013. Особливістю видання є цікава дизайнерська концепція та авторські малюнки від молодої дизайнерки Катерини Яцушек. Малюнки-ілюстрації до видання будуть використані і в іншій поліграфії, спрямованій на підвищення туристичної привабливості Луцька.

Абетка розповсюджується безкоштовно трьома мовами: українською, англійською та польською. Автори планують видати ще один тираж німецькою мовою
Відео - презентацію можна подивитися за такою адресою:http://youtube.com/watch?v=NCp__y5C2VM.

Немає коментарів:

Дописати коментар